VIDEO Never Sol běží s vlky. Zvládne to i za hranicemi

Kultura Kultura
10. 6. 2014 16:50
Podívejte se na nové video zpěvačky Sáry Vondráškové aka Never Sol k písni Run with Wolwes z alba Under Quiet, které vyjde i v zahraničí.
Never Sol
Never Sol | Foto: archiv Sáry Vondráškové

Video - Sára Vondrášková se svým projektem Never Sol je jednou z nadějí tuzemské popové scény. Upozornila na sebe albem Under Quiet, které vyšlo v loňském roce v Česku, nyní zamíří i do celosvětové distribuce.

K propagaci alba nyní vychází také nový klip k songu Run With the Wolves.

Never Sol: Run With The Wolves. Podívejte se na video.
Never Sol: Run With The Wolves. Podívejte se na video.

Nový klip vznikl v režii Štěpána "Fok" Vodrážky na jeden záběr. "Se Štěpánem jsme dlouho vymýšleli, kde klip natočit. Chtěla jsem něco minimalistického, neokázalého. Po mnoha verzích jsme skončili u krásného skleníku ve Valeči. Skleník i prostory a zahrady kolem něj nás inspirovali základní myšlenku ještě trochu rozvést. Celý tým kolem natáčení fungoval perfektně a Štěpán se toho zhostil skvěle," říká Never Sol.

Její album vyjde v zahraničí se dvěma bonusovými tracky - akustickou verzí písně Hands a remixem Places od Romana Přikryla z Fiordmoss. Všechny songy jsou nově zmasterované a deska získala i novou grafiku.

Never sol.
Never sol. | Foto: Red Bull

"Je to pro mě velká pocta. Asi by mě nikdy nenapadlo, že se něco takového povede a ještě k tomu vlastně náhodou. Hráli jsme s Floexem loni v září na Denovali Swingfestu, který pořádá label právě Denovali, a po koncertě jsme se nějak dostali k tomu, že mám ještě svůj projekt. Zajímalo je, jakou hudbu dělám, tak jsem tam nechala album Under Quiet, které tenkrát bylo asi týden čerstvě po vydání. Denovali se libílo a zahájili jsme spolupráci," říká Never Sol, která si doma za album Under Quiet vysloužila například nominaci na Cenu Apollo 2013.

 

Právě se děje

Další zprávy