VIDEO Billy Barman natočili k singlu Traja "jam na Šafrku"

Kultura Kultura
2. 6. 2014 14:43
Populární kapela Billy Barman ze Slovenska vydává album Modrý jazyk také na vinylu a dokonce ve sběratelské edici.
Billy Barman.
Billy Barman. | Foto: Billy Barman

Video - Billy Barman představili před několika dny album Modrý jazyk v pražském Rock Café a také na Majálesech. Desku nyní vydávají také na vinylu a propagují ji novým videoklipem k aktuálnímu singlu Traja.

Ještě před odchodem na česko-slovenské turné Back To The Clubs a hraní po Majálesech u nás i na Slovensku, stihli Billy Barman natočit materiál pro třetí singl alba, který nese název Traja. Režie se ujal Martin "Šule" Schulte.

Billy Barman: Traja. Podívejte se na nový klip populární slovenské kapely.
Billy Barman: Traja. Podívejte se na nový klip populární slovenské kapely.

"Natočil hodně dobrých věcí. Spolupráce s ním je velmi zajímavá, rychlá a jak on říká: Přijď zítra na Šafrko v osm a uvidíme, bude to takový jam," popisuje zpěvák Juraj Podmanický atmosféru během natáčení.

Kromě nového videoklipu se Billy Barman mohou pochlubit také novým přírůstkem v diskografii - první vinylové desky Modrý jazyk.

"Slyšet se poprvé na vinylu je úžasný pocit, ale zase mixáž a master, které se dělali speciálně pro vinyl, jsou udělané tak jednoduše a čistě, že odhalí všechny nedostatky skladeb. Na druhou stranu posluchač má možnost si poslechnout Billy Barman v jiném světle," hodnotí vlastní novinku Podmanický.

Vinyl vychází v limitovaném nákladů 500 kusů pro sběratele ve formě 180 gramového vinylu s rozkládacím bookletem a přibaleným CD.

 

Právě se děje

Další zprávy