Velký návrat Britney Spears? Zpěvačka vystoupí po 10 letech na cenách MTV

Kultura Kultura
17. 8. 2016 14:27
Zpěvačka vydá příští týden nové album Glory, na které chce nalákat koncertem na hudebních cenách MTV. Ty se udílejí v neděli 28. srpna v New Yorku, nejvíce nominací mají Adele a Beyoncé. Britney Spears předvedla v roce 2001 na MTV Video Music Awards show, která je dodnes považována za jednu z jejích nejlepších, a to ke skladbě Slave 4 U.
Foto: ČTK

Britney Spears vystoupí po téměř 10 letech na hudebních cenách MTV. V rámci předávání sošek za nejlepší hudební videoklipy naživo představí aktuální singl Make Me..., kterým promuje nové album Glory. To plánuje vydat koncem příštího týdne.

Čtyřiatřicetiletá zpěvačka naposledy vystupovala na MTV Video Music Awards v Las Vegas v roce 2007, upozorňuje BBC.

Letošním cenám MTV, které se budou udílet v neděli 28. srpna v New Yorku, dominují zpěvačky Beyoncé a Adele s 11, respektive osmi nominacemi.

Během slavnostního ceremoniálu vystoupí i Rihanna, která ten večer převezme prestižní cenu Michaela Jacksona.

Koncerty na hudebních cenách MTV jsou velmi sledovány, ten z roku 2001, kdy předvedla Britney Spears show na skladbu Slave 4 U s hadem kolem krku, patří mezi její nejslavnější.

Britney Spears prodala za svoji kariéru celosvětově přes 100 milionů nahrávek, šest z jejích osmi studiových alb vyhrálo americký žebříček prodejnosti.

Britney Spears: I'm A Slave 4 U | Video: YouTube
 

Právě se děje

Další zprávy