Ukončete výstup a nástup, zazpívá Jan Budař. Herec chystá koncert v metru

ČTK ČTK
10. 9. 2015 12:38
V posledním vagónu metra na trase B se 21. září uskuteční koncert herce a hudebníka Jana Budaře a jeho kapely Eliščin Band. Vystoupení pod názvem Seznamme se bude trvat po celou dobu jízdy metra ze směru Zličín-Černý most. Budař koncertem zahájí podzimní seznamovací turné s podtitulem Jak by to vypadalo, kdyby muži při seznamování mluvili pravdu?.
Jan Budař
Jan Budař | Foto: ČTK

Praha – Herec a muzikant Jan Budař zahraje společně se svou kapelou 21. září v pražském metru. Vystoupení navazuje na Budařův koncert v tramvaji číslo 12, který se konal před třemi lety. 

"Cestující byli nadšení a my také, tak jsem si říkal, že bychom mohli zahrát náš koncert i v metru. Já totiž miluju metra velkých světových metropolí, kde hrají muzikanti všeho druhu. Pro mě je hudba jako úsměv nebo dotyk - sbližuje lidi. A protože se náš koncert jmenuje Seznamme se a je tak trochu o sbližování, zahrajeme ho zdarma i v metru," uvedl Budař.

Koncert bude zahajovat podzimní turné Jana Budaře a jeho kapely Eliščin Band. První vystoupení se uskuteční 1. října v Pardubicích. "Rádi bychom těmito večery dali možnost k seznámení komukoliv, kdo by si přál potkat velké množství krásných, inteligentních a nezadaných žen, a díky tomu i mužů," podotkl Budař. Podtitulem turné Seznamme se je Jak by to vypadalo, kdyby muži při seznamování mluvili pravdu?.

Na všech koncertech Seznamme se Budař a jeho hudebníci nabízejí divákům možnost nalézt partnera. "Kdo má na sobě jakýkoliv červený doplněk, znamená to 'chci se seznámit', jakýkoliv růžový doplněk znamená 'jsem zadaný a chci se seznámit, kdo na sobě nemá žádnou takovou barvu, je jen pozorovatel nebo se seznamovat nechce'," vysvětlil Budař, který se v průběhu koncertů Seznamme se bude stylizovat do čtyř různých typů mužů - romantika, rockera, esoterika a podnikatele.

Také v loňském roce nabídly čtyři exkluzivní koncerty Jana Budaře a Eliščina Bandu seznamovací program. Vystoupení s názvem Seznamme se mělo tehdy podtitul Přijď sám, odejdi ve dvou. "Koncerty Seznamme se jsem udělal, protože jsem pochopil, že je mnohem lepší se našimi vztahy bavit než se jimi trápit," dodal Budař.

 

Právě se děje

Další zprávy