Ostuda, schválně mě ponížili, říká Mariah Carey ke zkaženému koncertu. Od médií si dá pauzu

mad
10. 1. 2017 9:17
Mariah Carey viní produkční tým z technických problémů, které nastaly během jejího silvestrovského vystoupení v New Yorku. Zpěvačka tvrdí, že jí vůbec nefungovala sluchátka a neslyšela se. Poděkovala fanouškům a přátelům za podporu a vzkázala, že se nyní bude připravovat na koncertní turné a věnovat se svým blízkým.
Mariah Carey a její silvestrovský koncert v New Yorku.
Mariah Carey a její silvestrovský koncert v New Yorku. | Foto: Reuters

Mariah Carey se vyjádřila k technickým závadám, kterým čelila při silvestrovském vystoupení v New Yorku, jež předčasně ukončila.

Na svůj twitterový účet nahrála audio vyjádření, ve kterém říká, že ji produkce poškodila, čímž vznikla možnost ji ponížit. Podle svých slov přišla na show natěšená, protože mohla slavit Nový rok se světem, píše server deníku The Guardian.

"Je ostudné, že jsme byli svěřeni do rukou produkčního týmu, který měl technické problémy a který se rozhodl těžit z problémů mimo naši kontrolu," prohlásila zpěvačka.

Připomněla také, že pro vystupujícího je obtížné zpívat, když se dobře neslyší. Na Times Square byl velký hluk, mrzlo a do toho stroje vyráběly kouř, dodala. Sluchátka, která měla v uších, vůbec nefungovala.

"Ponížili mě. Nemohu popřít, že se cítím zraněná, ale zpracuji to. Jsem opravdu vděčná všem mým fanouškům, skutečným přátelům, kteří mě po celou dobu podporovali," děkuje Carey v prohlášení.

Dodala, že si dá od médií a sociálních sítí pauzu, bude se svými blízkými a připravovat se také na turné.

Produkční tým se již dříve ke kauze vyjádřil a řekl, že veškerá obvinění ze sabotáže a úmyslného poškození jsou zcela absurdní.

 

Právě se děje

Další zprávy