Smith. Sam Smith. Poslechněte si ukázku titulní písně k nové bondovce Spectre

mad
24. 9. 2015 9:31
Zpěvák Sam Smith zveřejnil krátkou ukázku z nové písně k bondovce Spectre. Skladbu Writing's On The Wall vydá 25. září. Film o agentovi 007 v hlavní roli s Danielem Craigem má českou premiéru 5. listopadu.
Foto: Sony

Praha – Soulový zpěvák Sam Smith na svém twitterovém účtu zveřejnil 15sekundovou ukázku z písně k nové bondovce Spectre.

Fanoušci klasických melodií z bondovek 60. let budou potěšeni, píše deník The Guardian. Zpěvák na Twitteru poděkoval svým fanouškům za předobjednávky a dodal, že se velmi těší, až si Writing's On The Wall poslechnou.

Píseň zazní poprvé v éteru 25. září a bude možno si ji zakoupit na iTunes za necelé jedno euro. Smith napsal song společně se svým dlouholetým spolupracovníkem Jimmem Napesem, a to v lednu za pouhých 20 minut, což je podle zpěváka jeho rekord.

Již 24. film s agentem 007 nazvaný Spectre počtvrté nabídne v hlavní roli Daniela Craiga coby Jamese Bonda. Postavu ztvárnil již v bondovkách Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008) a Skyfall (2012). Bondgirls si tentokrát zahrály Monica Bellucci a Léa Seydoux.

Do českých kin Spectre dorazí 5. listopadu.

Trailer k filmu Spectre | Video: YouTube
 

Právě se děje

Další zprávy