Rolling Stones zachraňují Nepál. Nahráli charitativní píseň

ČTK ČTK
6. 5. 2015 13:35
Jagger a Wood z Rolling Stones nahráli společně se zpěvačkou Beverly Knight píseň pro Nepál. Peníze z prodeje písně chtějí věnovat charitě.
Mick Jagger
Mick Jagger | Foto: Reuters

Londýn - Rockeři Mick Jagger a Ronnie Wood z kapely The Rolling Stones se spojili s britskou soulovou zpěvačkou Beverley Knight a společně nahráli charitativní píseň na pomoc obětem dubnového zemětřesení v Nepálu.

Píseň byla nazvána Look into Your Heart a má přispět ke shromažďování finančních prostředků pro charitativní organizaci Save The Children.

"Děsivé události v Nepálu ukazují, jak mohou být lidé zranitelní tváří v tvář přírodě. Doufám, že výtěžek z této písně pomůže získat naléhavě potřebné peníze na opravu domovů a obnovu životů (postižených)," citovala zpěvačku agentura Reuters.

Producentem nahrávky pořízené ve slavném londýnském studiu Abbey Road je Nick Mason, bubeník skupiny Pink Floyd. Zpěváky Jaggera a Knight a kytaristu Wooda doprovází stočlenný sbor příznivců charitativní organizace, kteří příležitost zúčastnit se nahrávání získali v dražbě. Singl se prodává na serveru iTunes.

Zemětřesení o síle 7,8 stupně si podle aktuální bilance vyžádalo 25. dubna v Nepálu přes 7500 mrtvých a více než 14 500 zraněných. Statisíce dalších lidí přišly při otřesech půdy o domov.

 

Právě se děje

Další zprávy