Princezna Kylie v Praze překoná i královnu popu

kul
17. 4. 2008 17:29
Na květnový koncert se uvolňují další lístky
Foto: Reuters

Praha - Kylie Minogue přiveze ještě pozlátkovější show, než před dvěma lety Praze ukázala královna popu. Nejvýpravnější koncert současnosti se koná 12. května v pražské O2 Aréně.

Pořádající 10:15 Management po dohodě s managementem Kylie Minogue přidává do prodeje dva nové sektory -  1. kategorie za 2000 Kč a 3. kategorie za 990 Kč. V nabídce i další lístky k sezení za 1600 korun, stejně jako k stání za  1 400 Kč nebo k stání u pódia za  1 800 Kč, K mání jsou na všech prodejních místech Sazky.

Foto: Reuters
Čtěte také:
Kylie Minogue na jaře 2008 přiveze diskohrátky
Pohádka o princezně Kylie má dobrý, ale nudný konec

Zpěvačka zahajuje evropské turné KylieX2008 6. května v Paříži. Čtrnáct kamionů doveze do Prahy mnohem větší pódium, než představila v Praze ve stejné hale Madonna. Velká laserová show, litry mlhy a kila konfet jsou samozřejmostí.

Kostýmy má na starosti Jean Paul Gaultier, který právě pro Madonnu navrhnul známou špičatou podprsenku. Jeho kostýmy Minogue představí v Evropě na třiatřicet koncertech. Promofotografie budou mít tentokrát na starosti známá umělecká dvojice Pierre et Gilles.

Zpěvačka, která před dvěma roky překonala rakovinu, potvrdila, že by na turné mohly zaznít i doposud nevydané písně z úplných počátků nahrávání alba X, které neunikly na veřejnost.

 

Právě se děje

Další zprávy