Přijede královna plastikového popu. Katy Perry veze Prism

ČTK Kultura ČTK, Kultura
2. 6. 2014 12:20
Popová zpěvačka zamíří do pražské O2 areny v únoru příštího roku. Předprodej vstupenek začíná už ve středu 4. června.
Foto: Youtube

Praha - Zpěvačka Katy Perry vystoupí 23. února příštího roku v pražské O2 areně. Show jedné z největších hvězd současné populární hudby se uskuteční v rámci jejího Prismatic World Tour, které zahájí 16. února v Barceloně. 

Perry vydala loni v říjnu třetí studiové album nazvané Prism, které debutovalo na prvním místě žebříčku iTunes v 97 zemích. Deska dosáhla nejlepších prodejních výsledků v kariéře zpěvačky. Celkem se titulu prodalo celosvětově víc než šest milionů kusů během šesti měsíců od jeho vydání.

Katy Perry – Dark Horse (ft. Juicy J)
Katy Perry – Dark Horse (ft. Juicy J)

"Katy Perry zanechává na albu Prism dojem chladné mašiny na hity. Jakkoliv lze obdivovat perfekcionistický zvuk alba, skladby se v ničem neliší od běžného rádiového provozu - za mikrofonem by tady klidně mohl stát kdokoliv jiný od Britney Spears po japonskou zpívající robotku HRP-4C," napsal recenzent Aktuálně.cz Karel Veselý.

Devětadvacetiletá zpěvačka, textařka a hudebnice je v současné době na vrcholu popularity - loni se stala světově nejvíce sledovanou osobností na Twitteru, byla jmenována globální velvyslankyní UNICEF, obdržela nominace na dvě ceny Grammy (skladba roku a nejlepší popový sólový výkon) a také nedávno na MTV European Music Awards získala cenu pro nejlepší zpěvačku za rok 2013.

Perry, vlastním jménem Katheryn Elizabeth Hudson, se narodila v Kalifornii pastorskému páru, vyrůstala na gospelové hudbě a zpívala v kostele. Ještě pod svým původním jménem vydala v roce 2001 desku křesťanských písní. Stala se celosvětově známou díky písni I Kissed A Girl z desky One Of The Boys v roce 2008. Píseň šokovala svým textem, v němž zpívá o tom, jak se líbala s jinou dívkou.

Předprodej vstupenek na pražský koncert v cenách od 1290 do 2350 korun bude zahájen 4. června v prodejní síti Ticketportal.

 

Právě se děje

Další zprávy