Pražský koncert Stinga se ruší. Zpěvák leží doma s chřipkou

ČTK ČTK
9. 3. 2015 15:06
Sting musel zrušit několik koncertů v rámci turné s Paulem Simonem, důvodem jsou vysoké horečky, kvůli kterým zůstal v New Yorku.
Foto: Aktuálně.cz

Praha - Koncert Paula Simona a Stinga, který se měl uskutečnit v rámci jejich společného turné On Stage Together 14. března v pražské O2 areně, je odložen. Důvodem je podle něj Stingovo náhlé onemocnění. Současně odpadá i koncert v Krakově, plánovaný rovněž na tento týden.

Paul Simon a Sting na turné
Paul Simon a Sting na turné

"Sting byl donucen odložit své koncerty poté, co mu byla diagnostikována chřipka a s vysokými horečkami odpočívá, na příkaz lékaře, doma v New Yorku. Oběma umělcům je nesmírně líto, že zklamali své fanoušky, a zároveň jim doporučují ponechat si již zakoupené vstupenky do doby, než budou k dispozici další informace ke koncertům," uvedl Petr Novák ze společnosti Live Nation, která koncert pořádá.

Oba významní hudebníci měli na koncertě dohromady představit více než tři desítky skladeb včetně hitů Boy In The Bubble, Driven to Tears, Desert Rose či Every Breath You Take. Koncepci turné Simon a Sting představili loni na vystoupení pro nadaci Robin Hood Foundation.

 

Právě se děje

Další zprávy