Praha se otřese metalem. Přijedou Motörhead a Saxon

ČTK ČTK
4. 8. 2015 10:26
Kapely zahrají příští rok v únoru v pražském Foru Karlín, českému publiku představí nové desky, které letos vydávají.
MOTÖRHEAD
MOTÖRHEAD | Foto: Facebook Motörhead

Praha – Britské metalové legendy Motörhead, Saxon a Girlschool společně vystoupí 18. února příštího roku v pražském Foru Karlín. Koncert bude součástí jejich turné, které čítá devět zemí. Trojice kapel shodně vydává nová alba.

"Znáte to klasické pořekadlo, že 'pokud je to příliš nahlas, pak jste příliš staří'? Tak tentokrát vaše skutečné stáří otestujeme," vzkazují členové skupiny Motörhead, jejíž hlasitý koncert byl na začátku července jedním z vrcholů festivalu Rock for People Europe v Plzni.

Také v případě Saxon a Girlschool mělo tuzemské publikum možnost osobního seznámení se s jejich živou produkcí. Kapela Saxon se například před dvěma lety představila v brněnském klubu Fléda. Dívčí kapela Girlschool patřila v roce 2013 mezi hlavní taháky rockového festivalu Bounty Rock Cafe Open Air v Olomouci.

Motörhead, Saxon i Girlschool shodou okolností chystají nová alba. V pořadí již 22. studiové album Bad Magic vydají na konci srpna Motörhead. Saxon do Prahy přivezou nahrávku Battering Ram, jejíž vydání ohlásili na 16. října a Girlschool představí novinku Guilty As Sin, která by se měla objevit do konce roku.

 

Právě se děje

Další zprávy