Pěvecká legenda Karel Gott se v Las Vegas oženil

Redakce KUL
8. 1. 2008 15:49
Vzal si dlouholetou přítelkyni Ivanu Macháčkovou
Novomanželé Gottovi
Novomanželé Gottovi | Foto: Bison & Rose

Las Vegas - Třiatřicetinásobný Zlatý slavík Karel Gott se v americkém městě kasín Las Vegas oženil. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni Ivanu Macháčkovou.

Zprávu zveřejnil prostřednictvím agenutry Bison & Rose, která rovněž obeslala redakce fotografiemi z obřadu a stručným prohlášením Karla Gotta.

Pro pevěckou legendu to byl vůbec první sňatek. Pár se nechal sezdat už v pondělí v jedné ze svatebních kaplí.

"S ohledem na skutečnost, že s Ivanou žijeme již sedm let pod jednou střechou a společně vychováváme naši dceru Charlottu, jsem už delší dobu přemýšlel o našem sňatku," napsal ve svém prohlášení osmašedesátiletý Gott.

Dále vysvětlil, proč volil právě Las Vegas. K městu jej váže silné pouto. "Vystupovaly zde největší legendy světové hudby a showbusinessu. Právě v hotelu Frontier, kde jsem měl v roce 1967 půlroční angažmá, začala také moje zahraniční kariéra. A v neposlední řadě je Las Vegas městem mnoha romantických svatebních kaplí a sňatky jsou tu zcela běžnou i snadnou záležitostí," napsal. "Všechny tyto důvody, navíc ještě umocněné pohledem na dnešní rozvaliny hotelu Frontier a na druhé straně na moji krásnou rodinu, se kterou jsme sem přijeli trávit dovolenou, mě vedly ke zcela spontánnímu rozhodnutí požádat právě zde Ivanu o ruku. Veškeré formality a samotná organizace sňatku byly už snadnou záležitostí a trvaly jen několik dnů."

Novomanželka - bývalá produkční, která je na mateřské s roční Charlottou - přijala jméno Gottová. Nadto potvrdila spekulace bulvárních deníků, že čekají druhé dítě."Jsem nesmírně šťastná, že jsme nyní opravdová rodina - a o to více, protože v polovině června očekáváme narození dalšího potomka," napsala do prohlášení Ivana Gottová.

 

Právě se děje

Další zprávy