Ozzy Osbourne se léčí ze závislosti na sexu. Milenka navíc žaluje jeho dceru za pomluvu

mad
5. 8. 2016 10:27
Známý zpěvák a člen rockové skupiny Black Sabbath podstupuje léčbu ze závislosti ze sexu poté, co vyšla najevo jeho nemanželská aféra s kadeřnicí. Od vztahu se distancuje a děkuje své manželce Sharon za podporu.
Ozzy Osbourne.
Ozzy Osbourne. | Foto: ČTK

Rocker Ozzy Osbourne podstupuje intenzivní terapii, která by jej měla vyléčit ze závislosti na sexu, píše server The Guardian.

Frontman kapely Black Sabbath kvůli své aféře s kadeřnicí Michele Pughovou opustil manželku a manažerku Sharon. Podle oficiálního prohlášení se Osbourne potýká se závislostí již šest let, ale teprve poté, co byla jeho nevěra odhalena, vyhledal odbornou pomoc.

Osbourne se z rodinného domu odstěhoval letos v květnu a spekulovalo se, že opět bere drogy a pije. Zpěvák k tomu tehdy serveru E! řekl: "Jsem střízlivý tři a tři čtvrtě roku. Drog a alkoholu jsem se ani nedotkl. Jakékoliv zprávy, že nejsem střízlivý, jsou chybné."

Kadeřnice Pughová časopisu People o vztahu řekla, že Ozzy byl největší láskou jejího života a díky němu se cítila jako nejkrásnější a nejobdivovanější žena na světě.

Zpěvák se však od milenky distancoval: "Mrzí mě, že slečna Pughová brala náš sexuální vztah mimo kontext. Rád bych se také omluvil dalším ženám, se kterými jsem měl sexuální vztah. Ze špatného vznikne to dobré. Od té doby, co aféru odhalil tisk, chodím na intenzivní terapii. Jsem zhrozen tím, co mé chování udělalo rodině. Děkuji Bohu, že má úžasná žena stojí po mém boku a podporuje mě."

Sharon Osbourne v americké talkshow The Talk řekla, že závislost na sexu je ostudnější než ta drogová.

Pughová mezitím podala žalobu na Ozzyho dceru Kelly za pomluvu, píše server TMZ. Žena tvrdí, že obdržela sérií tweetů, které ji očerňovaly, ponižovaly a obtěžovaly, což jí způsobilo psychickou újmu a ztrátu zaměstnání coby kadeřnice celebrit.

V českých kinech od 21. července běží britský dokument Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne, který přináší portrét této hudební legendy vycházející z materiálů, které filmaři nashromáždili za dva roky, které se zpěvákem strávili.

 

Právě se děje

Další zprávy