Nezakázali jsme Lady Gaga mluvit během Super Bowlu o Trumpovi, popírá NFL spekulace

mad
18. 1. 2017 17:05
Organizátoři z americké NFL popřeli spekulace, že by bylo Lady Gaga zakázáno zmiňovat Donalda Trumpa či komentovat volební výsledky při jejím vystoupení v poločase finále amerického fotbalu (Super Bowl). Zástupci zpěvačky prohlášení potvrdili.
Lady Gaga
Lady Gaga | Foto: Reuters

Americká Národní fotbalová liga (NFL) popřela spekulace, že by Lady Gaga nebylo dovoleno během jejího vystoupení na Super Bowlu mluvit o Donaldu Trumpovi, píše server deníku The Guardian.

Zpěvačka se chystá v únoru vystoupit v poločase finálového zápasu, který každoročně sledují desítky milionů Američanů.

V úterý se objevily zprávy, že umělkyni bylo řečeno, aby nezmiňovala Donalda Trumpa či volby. Liga spekulace vyvrátila a označila je za nepravdivé: "Toto je neozdrojovaný nesmysl od lidí, kteří se snaží vytvořit kontroverzi tam, kde není," sdělila televizi CNN Natalie Ravitzová z NFL.

Dodala, že Super Bowl je časem, kdy se lidé sjednotí a že s Lady Gaga se spolupracuje výborně. Zpěvačka se dle jejích slov připravuje na "skvělou show pro fanoušky".

Již 51. Super Bowl se odehraje v Houstonu 5. února. O finalistech bude rozhodnuto 22. ledna.

Lady Gaga opakovaně vyjádřila negativní názor vůči Trumpovi během jeho kampaně. Promluvila také na závěrečném vystoupení Hillary Clintonové. Když Trump volby vyhrál, napsala na svůj twitterový účet: "Modli se, Ameriko".

 

Právě se děje

Další zprávy