Můj otec by na Trumpově inauguraci nikdy nevystoupil, tvrdí dcera Franka Sinatry

mad
6. 1. 2017 15:52
Nancy Sinatra na svém twitterovém účtu napsala, že její otec, slavní hudebník, by nikdy na inauguraci Donalda Trumpa nevystoupil. Trumpův tým měl problémy sehnat hvězdy na vystoupení. Ti, co nabídku přijali, čelí kritice.
Frank Sinatra
Frank Sinatra | Foto: ČTK

Nancy Sinatra, dcera slavného hudebníka, dala jasně najevo, že její otec Frank Sinatra by nikdy na Trumpově inauguraci nevystoupil, píše server The Hollywood Reporter.

Jeden z uživatelů se Nancy na Twitteru zeptal, zda by její otec na akci vystoupil, kdyby dostal možnost. Reakce byla rázná: "Nikdy by nepodpořil fanatika," napsala Nancy. Příspěvek získal téměř čtyři tisíce "lajků" a přes tisíc retweetů.

Web připomíná, že několik hudebníků se dostalo pod palbu kritiky, když odmítli vystoupit, nebo pozvání naopak přijali. Trumpův tým se potýkal s problémy, neboť se mu nedařilo sehnat dostatek známých celebrit.

Když taneční skupina Rockettes nabídku přijala, byla okamžitě kritizována. Objevily se dokonce zprávy, že tanečnice byly nuceny kývnout, jinak by jim hrozil vyhazov.

Další kontroverzi vyvolalo oznámení ředitele Talladega College, že inauguraci se zúčastní školní pochodová kapela. Škola je historicky černošskou institucí. Na kampusu a sociálních sítích se rozhořela debata.

Ředitel Billy Hawkins však odmítá kritiku: "Inaugurace nového prezidenta není politická událost, ale civilní ceremonie, která slaví předání moci."

 

Právě se děje

Další zprávy