Madonna zakázala dražbu milostného dopisu od rapera Tupaca. Je to za hranicí slušnosti, vzkázala

AFP
19. 7. 2017 9:58
Zpěvačka Madonna požádala soud, aby nechal z newyorské aukce odstranit dvacet osobních předmětů včetně dopisu od rapera Tupaca. Dopisem se s ní na počátku 90. let hudebník rozcházel. Předměty Madonně ukradla její bývalá kamarádka, obchodnice s uměním Darlene Lutzová. Ta jí pomáhala při stěhování z domu v Miami.
Zpěvačka Madonna
Zpěvačka Madonna | Foto: ČTK

Když se zpěvačka Madonna rozcházela na začátku 90. let s někdejší hiphopovou hvězdou Tupacem Shakurem, dostala od něj dopis. Tupac v něm Madonně vyčítal, že mu ublížila nevhodným komentářem na veřejnosti a že vztah s bělošskou hvězdou by mu mohl před fanoušky zničit kariéru.

Psaní spolu s dalšími předměty, například spodním prádlem, diářem, osobními fotkami, hřebenem a dopisem pro někdejšího přítele, herce Johna Enose, mělo být součástí dražby aukčního domu Gotta Have Rock and Roll. Pořadatelé si slibovali, že jen Tupakův list by mohl vynést 400 tisíc dolarů.

Madonna ale požádala soud, aby dražbu dopisu a dalších dvaceti věcí zrušil, protože jde podle ní o akt za hranicí slušnosti. Osobní předměty prý navíc z jejího domu v Miami ukradla obchodnice s uměním Darlene Lutzová.

"Je zřejmé, že zneužila mé důvěry a udělala strašnou věc, že tyto osobní věci odcizila a teď se na nich snaží zbohatnout," řekla zpěvačka. "To, že jsem slavná, ještě neznamená, že si s mým majetkem může každý dělat, co chce," dodala.

 

Právě se děje

Další zprávy