Madfinger dnes zahrají v Rubínu

Irena Hejdová
22. 12. 2005 15:00
Praha - V pražském klubu Rubín dnes večer vystoupí funk-jazzová kapela Madfinger.

Kapela Madfinger je otevřená všem vlivům současné hudby od moderního jazzu přes funk až k popu. Za krátkou dobu své existence si stihla v klubech udělat dobré jméno díky svým živým hudebním vystoupením, která staví na instrumentální zdatnosti svých členů a skvělém vokálu zpěvačky Markéty Foukalové. Madfingerovské koncerty plné energie díky zkušenostem a hudebním schopnostem jejích členů dostávají své publikum do varu víc, než jakékoliv jiné.

Členové Madfinger za sebou mají spolupráci s řadou známých jmen, Markéta Foukalová spolupracovala s Michalem Pavlíčkem či Kamilem Střihavkou, řada členů kapely byla kdysi členy formace Leguar GR, v níž začínal Matěj Ruppert z populárních Monkey Business, kterým letos Madfinger předskakovali. Loni Madfinger absolvovali společné vystoupení se slavnou anglickou acid jazzovou skupinou Incognito a vyhráli soutěž mladých jazzových kapel na Philips jazz festivalu v Sazka aréně

V červnu kapela vydala své debutové album Easy s jedenácti převážně anglicky zpívanými skladbami. V Rubínu vystoupí Madfinger dnes, další koncerty se chystají na 13. a 14. ledna 2006 v Aghartě.

 

Právě se děje

Další zprávy