Kryštof v novém klipu vzpomínají na halové turné, to klubové je už teď vyprodané

Kultura Kultura
20. 1. 2016 13:48
Kapela Kryštof zveřejnila nový videoklip, který pořídila během vyprodaného halového turné k albu Srdcebeat. Skupina rovněž avizovala nadcházející turné po klubech v Česku i na Slovensku. "Opět přeneseme do menších prostor řadu prvků z halového turné, podobně jako tomu bylo v období Inzerátu. Fanoušci se mohou těšit na projekce, nový design scény i některé speciální efekty. Drobně také pozměníme playlist. A moc se těšíme na Slovensko," přiblížil frontman kapely Richard Krajčo.
Videoklip k písni Tak pojď hledat břeh | Video: YouTube

Praha - Kapela Kryštof láká novým klipem k písni Tak pojď hledat břeh z posledního alba Srdcebeat na únorovou a březnovou šňůru koncertů. Ostravští muzikanti zavítají nejen do tuzemských měst, ale i na Slovensko.

„Halové turné Srdcebeat byl náš dosavadní koncertní vrchol a v klipu se podařilo zachytit tu velkou radost a euforii, která se přelévala od diváků na pódium a zpět. Snad to bude fungovat i letos, protože nás čeká rok plný koncertování," uvedl zpěvák Richard Krajčo. Osmi koncertů v pěti městech se zúčastnilo před 90 tisíc fanoušků.

Kryštof Srdcebeat Club Tour 2016

24.02. Tábor, Palcát

26.02. Příbram, sportovní hala

27.02. Stříbro, kulturní dům

01.03. Jeseník, Pentagon

02.03. Kolín, Městský společenský dům

03.03. Havlíčkův Brod, KD Ostrov

15.03. Olomouc, hala UPOL

17.03. Frýdek-Místek, hala Polárka

18.03. Zlín, Masters of Rock café

23.03. Kladno, KD Sítná

24.03. Jablonec, Eurocentrum

26.03. Trutnov, UFFO

29.03. Mladá Boleslav, kulturní dům

30.03. Ústí nad Labem, kulturní středisko

Nový videoklip k písni Tak pojď hledat břeh vznikl sestřihem nejzajímavějších momentů z turné. K poslednímu albu dosud vznikla tři videa. Pilotní single Srdcebeat zhlédly téměř tři milióny lidí, výpravný příběh Ty a já atakuje hranici deseti milionů přehrání.

Příští měsíc se Kryštof chystá na Srdcebeat Club Tour, které zaznamenalo obrovský zájem - během 24 hodin se prodalo 27 tisíc vstupenek.  Klubová šňůra začne 24. února koncertem v Táboře a vyvrcholí 30. března v Ústí nad Labem. Během turné navštíví kapela kromě 14 českých měst i Slovensko.

"Opět přeneseme do menších prostor řadu prvků z halového turné, podobně jako tomu bylo v období Inzerátu. Fanoušci se mohou těšit na projekce, nový design scény i některé speciální efekty. Drobně také pozměníme playlist. A moc se těšíme na Slovensko. Pro tamní fanoušky jsme v posledních letech moc nehráli a teď bychom jim to rádi vynahradili," dodává Richard Krajčo.

Kromě putovní přehlídky Kryštof Kemp zavítá kapela i na deset "předletních" festivalů, například Majálesy v Hradci Králové, Praze a Brně.

Turné kapely Kryštof sponzoruje Babišův Agrofert, frontman Richard Krajčo ale vylučuje, že by se stal trumfem v předvolební kampani hnutí ANO. V politice se rozhoduje podle toho, co považuje za dobré. | Video: DVTV
 

Právě se děje

Další zprávy