Klip roku natočila Katy Perry, cenu má i Britney Spears

ČTK ČTK
29. 8. 2011 6:40
Zpěvačka získala hlavní cenu hudební televize MTV Video Music Awards
Katy Perry
Katy Perry | Foto: Reuters

Los Angeles - Hlavní cenu hudební televize MTV Video Music Awards za nejlepší video roku získala v noci na pondělí podle serveru MTV americká zpěvačka Katy Perry s klipem Firework.

Hlavní událostí výročního udílení cen v živém přenosu z Los Angeles se ale podle agentury Reuters nejspíš stalo oznámení americké popová hvězdy Beyoncé, že je těhotná.

Manželem Beyoncé, která vystoupila na slavnostním večeru se svým hitem You Put The Love On Top, je rapper Jay-Z a fanoušci a média už léta několikrát nadšeně spekulovali o tom, zda slavný hudební pár čeká dítě.

Dále čtěte:

Americká zpěvačka Britney Spears obdržela hudební cenu MTV pro nejlepší popové video za svůj klip Till the World Ends.

Zpěvačka vypadala překvapeně a po příchodu na pódium připustila, že vítěznou sošku vůbec neočekávala. V sále Nokia Theatre poděkovala bohu, rodině, spolupracovníkům a fanouškům za jednu z cen, o kterých tradičně rozhoduje hlasování publika.

Cenu pro nejlepší ženské video získala Lady Gaga za Born This Way. V kategorii nejlepšího mužského videa vyhrál Justin Bieber s U Smile. Nejlepším novým umělcem se stal Tyler, The Creator s počinem Yonkers.

Sošku za nejlepší rockové video získala skupina Foo Fighters za Walk. Za nejlepší hip-hopové video bylo označeno Super Bass od Nicki Minajové.

 

Právě se děje

Další zprávy