Jednoruký bubeník vzkřísil Ready Kirken

jps, mor
29. 9. 2006 17:47
Brno - Moc nechybělo a netrpělivě očekávaná premiéra Ready Kirken s novým frontmanem Janem Polonským se vůbec nekonala. Bubeník si zlomil kloub v prstu, nakonec ale koncert s jednou rukou odbubnoval.
Foto: Ready Kirken

Nově zrekonstruovanou kapelu Ready Kirken přivítal tuto středu taktéž nově zrekonstruovaný brněnský klub Fléda. Dva dny před koncertem se ale při divokém večírku zranil bubeník Adam Jánošík, zlomil si kloub v prstu a kapela stála před rozhodnutím, jestli koncert odvolat.

"Ovšem kdo ho znáte víte, že je to bojovník se srdcem punkera a tak do toho šel i se sádrou. Sice jsme museli na poslední chvíli uzpůsobit set tak, aby to jednoruč uhrál, ale nakonec to zvládl," říkají Ready Kirken na svých internetových stránkách.

Na koncertě zazněly jak hitovky Černý brejle nebo 1+1, tak i syrovější skladba Hvězda a Možná se vrátím. Svou premiéru ve skupině zvládl nový, široké veřejnosti dosud neznámý zpěvák Jan Polonský.

"Nejvíc jsme byli ale zvědaví, samozřejmě, jak přijmete Honzu. Musím říct, že jste nás vážně příjemně překvapili a moc děkujeme za fajn atmosféru. Dalo nám to chuť do dalších koncertů," děkuje kapela na svém webu. Další koncerty jí čekají v Kuksu a v Děčíně.

 

 

Právě se děje

Další zprávy