Houstonová odkázala vše jediné dceři Bobbi Kristině

Kultura ČTK Kultura, ČTK
8. 3. 2012 10:51
Peníze budou vloženy do zvláštního fondu
Návrat na hudební scénu  V roce 2010 se Whitney během svého dlouho plánovaného turné dočkala velkého zklamání. Během koncertu v Londýně ji publikum vypískalo. I přesto se jí na ale podařilo vydělat 600 miliónů korun. 
Návrat na hudební scénu V roce 2010 se Whitney během svého dlouho plánovaného turné dočkala velkého zklamání. Během koncertu v Londýně ji publikum vypískalo. I přesto se jí na ale podařilo vydělat 600 miliónů korun.  | Foto: Profimedia.cz

Atlanta - Zpěvačka Whitney Houstonová, která nečekaně zemřela v únoru, celý majetek odkázala své 19leté dceři Bobbi Kristině. Poslední vůli sepsala ještě před tím, než dívka přišla na svět.

Bobbi Kristina, jediný potomek zpěvačky, získá veškerý její nábytek, oblečení, osobní věci, šperky a auta. Peníze, které po Houstonové zůstaly, budou vloženy do zvláštního fondu. Část z nich Bobbi Kristina dostane ve 21 letech, další část jí bude vyplacena ve 25 letech a zbytek ve třiceti.

Z těchto peněz si může Bobbi Kristina zaplatit třeba školné na univerzitě, může si za ně pořídit bydlení nebo díky nim založit firmu. Správkyní pozůstalosti popová diva jmenovala svoji švagrovou a manažerku Patriciu Houstonovou.

Čtěte také:
Whitney Houston byla pohřbena vedle svého otce
S Whitney se rozloučila rodina i bodyguard Costner

Houstonová závěť podepsala 3. února 1993, tedy zhruba měsíc před tím, než se Bobbi Kristina narodila. Jejím otcem je někdejší zpěvaččin manžel Bobby Brown, s nímž se rozvedla v roce 2004.

Whitney Houstonová zemřela 11. února ve věku 48 let. Ve vaně hotelového apartmá v Los Angeles zpěvaččino bezvládné tělo objevil její osobní strážce. Příčina smrti šestinásobné držitelky ceny Grammy se stále vyšetřuje.

 

Právě se děje

Další zprávy