Fanoušci: Britney, jsi vyřízená, končíme

ČTK, gra
2. 1. 2007 11:00
Los Angeles - Americká zpěvačka Britney Spearsová přijde o svoje největší fanouškovské stránky, ty totiž na konci ledna 2007 údajně skončí.
Foto: Aktuálně.cz

Provozovatel internetových stránek worldofbritney.com je chce po šesti letech zavřít, neboť pětadvacetiletá pěvecká hvězda je podle něj už "vyřízená". Svými excesy Britney podle něj "ztratila tvář a důvěru u fanoušků i lidí ze zábavního průmyslu".

"Myslím, že stránky už mají to nejlepší za sebou. Už to tak nejde, a to ne proto, že bych nebyl schopen je dál vést, ale proto, že je Britney podle mě úplně vyřízená," uvedl správce webu Ruben Garay.

Rok 2006 byl pro popovou princeznu velmi bouřlivý. Spearsová už dlouho nenahrávala ani nevystupovala, ale dokáže na sebe upoutat pozornost svým soukromým životem. Dokonce se dostala do čela žebříčku nejkontroverznějších celebrit 2006 sestavovaného televizní sítí CNN.

Foto: Aktuálně.cz

Během loňska stihla přivést na svět druhého potomka Jaydena Jamese, rozvést se s druhým manželem Kevinem Federlinem a během svých mateřských povinností byla opakovaně přistižena, jak si vyhazuje z kopýtka na večírcích.

Kvůli podezření z nedostatečné péče o prvorozeného syna Seana Prestona, kterému je nyní šestnáct měsíců, ji také prošetřoval losangeleský odbor péče o dítě.

Britney ale také v loni ohlásila, že plánuje nové, už páté řadové album, to by mělo vyjít v polovině tohoto roku. Zatím poslední zpěvaččina studiovka vyšla před dvěma a půl lety a jmenovala se In The Zone.

Podle magazínu Post Chronicle se bude jmenovat Fears Within. Překvapením pro většinou teenagerovské fanoušky bude jistě fakt, že nové album má přinést skladby ovlivněné hlavně stylem reggae.

 

Právě se děje

Další zprávy