Detaily koncertu "Stounů" prozrazeny

ost, ČTK
30. 11. 2005 7:00
Brno, Praha - Pořádající agentura sdělila další novinky ohledně brněnského koncertu Rolling Stones.
Foto: korim.freeblog.hu

Legendární kapela zavítá na brněnské Výstaviště 16. června příštího roku. Je zřejmé, že všichni fanoušci by se stěží vměstnali do některého z pavilónů (pořadatelé čekají 50 tisíc návštěvníků), a tak vedle haly Z (ta bude v době koncertu sloužit jako olbřímí bufet) vznikne speciální areál. Parametry pódia jsou opravdu megalomanské: 40 metrů hluboké, 30 metrů vysoké a 65 metrů dlouhé. Tak velké míry proto, že přímo na pódiu ještě vznikne i VIP tribuna s kapacitou 300 míst. Výtěžek ze vstupenek na tato místa věnuje skupina na charitativní účely.

Lístky jsou k dostání v předprodejích od 12. prosince, cena za místa na sezení na tribunách se bude pohybovat od 2 495 do 4 995 korun (což je o tři sta korun víc než za stejná místa na koncertě v Lipsku a dokonce o 1 900 korun více než v Norimberku). Místa na stání na Rolling Stones v Brně pořídíte nejlevněji za 995, nejdráže pak za 2 495 korun.

Velkým tajemstvím zůstává domácí předskokan, snad pořadatelé vyberou někoho atraktivnějšího než Olympic, který už také před "Stouny" zahrál.

Brněnský koncert Rolling Stones bude jistě patřit k největším akcím roku 2006. Je zajímavé, že i letos se na Výstavišti v pavilónu Z uskutečnila obrovská akce, květnový koncert britských Prodigy, při kterém zemřel člověk. Snad se podobná událost nebude opakovat při vystoupení Rolling Stones. 

 

 

Právě se děje

Další zprávy