Britney odehrála utajený koncert. S parukou

Reuters, AP, Hej
2. 5. 2007 14:20
Sesazená královna popu se snaží o comeback

Los Angeles - Zpěvačka Britney Spears se v úterý vrátila na pódium a bylo to její vůbec první veřejné vystoupení za poslední tři roky. Tedy pokud SEM coby svérázný koncept nepočítáme řáděním v losangeleských klubech s Paris Hiltonovou a posléze rozvod, stříhání se dohola a nástup na léčení.

Krátké úterní vystoupení v House of Blues zahájila pětadvacetiletá zpěvačka svým vůbec prvním hitem Baby One More Time; podle AP byla ve vrcholné formě a fanoušci s ní comeback nadšeně sdíleli.

Na pódium vylezla sesazená popová královna v kozačkách, růžové podprsence a krátké bílé sukni s odhaleným břichem. Na holou hlavu si nasadila dlouhou hnědou paruku. Tak předvedla ještě další čtyři songy.

Úterní zjevení teenagerského idolu v Jižní Kalifornii bylo dlouho předmětem spekulací.  Zapadlý klub anoncoval pouze koncert neznámé kapely M&M.

Foto: Aktuálně.cz

Mezi fanoušky se po internetu ale rozšířily zvěsti, že je to jen krytí  a na programu je návrat jejich modly. A tak lístky za 35 dolarů na všechny tři koncerty rychle zmizely.

Britney během vystoupení s diváky v natřískaném klubu nekomunikovala, jen nakonec pronesla "Děkuju všem, kdo přišli."  M&M má podle webových stránek klubu naplánovány ještě další dva koncerty v Jižní Kalifornii.

Nedávno Britney absolvovala, prý úspěšně, odvykací kúru na luxusní klinice v Malibu. Léčba vzápětí následovala po slavném ostříhání dohola v kadeřnictví v San Fernando Valley.

Její poslední turné skončilo v létě 2004, od té doby kariéra spíš upadá. Patří k tomu i listopadový rozvod s Kevinem Federlinem - jen dva měsíce poté, co mu porodila druhé dítě, syna Jaydena Jamese. Staršímu synovi Seanu Prestonovi je nyní 20 měsíců.

Rozvod sice nabyl účinnost až v březnu, ale už před koncem roku nastartoval eskapády, které vyvrcholily léčením.

 

Právě se děje

Další zprávy