Britney a Paris? Jak hrachy v lusku

frk
10. 1. 2007 17:26
LOS ANGELES - Britney Spears a Paris Hilton společně zvítězily v 47. ročníku Blackwellovy soutěže o nejhůře oblékanou celebritu.

"V krátkých šatech vypadají jako dva hrachy v přeplněném lusku," uvedl Blackwell důvod, proč Britney Spears a Paris Hilton obsadily první místo ankety.

Dodal, že tyto dvě celebrity nejlépe vystihuje přezdívka "vykřičené holky".'

Blackwell, nepříliš dlouho aktivní návrhář a ostrý kritik oblékání celebrit, zacílil svoje jedovaté pero na Hollywood. Mladé umělkyně v jeho seznamu dominovaly.

Třetí příčku žebříčku obsadila herečka Lindsay Lohanová, která podle Blackwella prodělala změnu z roztomilé a zbožňované v politováníhodnou.

Foto: Reuters

Blackwell nešetřil ani členku britské královské rodiny Camillu Parker-Bowlesovou, která mezi nejhůře oblékanými celebritami světa skončila na druhém místě.

"Vévodkyně staromódního oblékání opět zabodovala," napsal Blackwell. "V opeřených kloboucích se podobá zkamenělině z jurské doby. Královská troska."

Christina Aguilera se také dostala do Blackwelloovy dvorany hanby. Nazval ji sice oslnivou zpěvačkou, ale dodal, že její styl oblékání připomíná hadry vytažené ze ždímačky. "Vše absolutně zanedbané a bez úrovně."

Mariah Carey
Mariah Carey | Foto: Aktuálně.cz

Mariah Carey označil za módního vyvrhele a královnu katastrofálního kýče. Americký idol žen Paulu Abdul nazval zase odpadlíkem módního průmyslu.

Nevybíravě se vyjádřil také o Sharon Stone. Tori Spellingová podle něj zase ztvárňuje úpadek Beverly Hills.

Meryl Streepová, která hrála ve filmu s módní tématikou "Ďábel nosí Pradu", obsadila desáté místo Blacwellova listu."Když vidíte Meryl Streepovou, musíte plakat," řekl Blackwell.

"Její herecký talent je nepopiratelný, ale její způsob oblékání je žalostný. Jejímu stylu by se dalo říkat "matka nevěsty".

 

 

Právě se děje

Další zprávy