Bowie a Jagger sebou byli posedlí, tvrdí nová kniha

Kultura Kultura
10. 7. 2012 16:55
Nová autobiografie potvrdila poměr mezi Mickem Jaggerem a Davidem Bowiem
Mike Jagger při vystoupení skupiny Rolling Stones během přestávky finále Super Bowlu.
Mike Jagger při vystoupení skupiny Rolling Stones během přestávky finále Super Bowlu. | Foto: Reuters

Hollywood - Rockeři Mick Jagger a David Bowie k sobě vždy měli mnohem blíže, než se myslelo. Alespoň to tvrdí nová Jaggerova biografie Mick: the Wild Life and Mad Genius of Jagger spisovatele Christophera Andresona. Podle ní totiž obě hvězdy v sedmdesátých letech měly vášnivý milostný poměr. Informaci přinesl deník The Telegraph.

Zvěsti o možném vztahu frontmana skupiny The Rolling Stones a výstředního zpěváka a filmaře se mezi fanoušky šířily již dlouhou dobu, právě nová biografie ale přináší konkrétnější informace. Bowieho s Jaggerem údajně v posteli přistihla Angie Bowie, která se vrátila domů dříve, než plánovala. Podle Andersona však zareagovala velmi pohotově - oběma provinilcům ještě donesla k snídani čerstvou kávu a džus.

Oba zpěváci vystoupili bok po boku například v remaku Dancing in the Street z roku 1985, kde předvedli neopakovatelnou show. K blízkému vztahu hudebních hvězd se v rámci biografie vyjadřují známí i rodina a dokazují tak, že k sobě zpěváci měli velmi blízko již od jejich prvního setkání v sedmdesátých letech.

Ani Jagger, ani Bowie nikdy nebyli příznivci celoživotních vztahů, což dokazuje i statistika jejich manželství. Rocková legenda a frontman The Rolling Stones se oženil celkem dvakrát, má však sedm dětí, a to dokonce se čtyřmi ženami. Bowie již dvacet let žije s druhou manželkou Imam, veřejně ale přiznal, že je bisexuál.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy