Adele odmítla zpívat na Super Bowlu. Pořadatelé se brání, že jí žádný koncert nenabídli

Kultura Kultura
15. 8. 2016 14:57
Zpěvačka Adele měla údajně odmítnout nabídku na vystoupení během poločasu finále amerického fotbalu v příštím roce. Zástupci NFL a Pepsi ale odmítají, že by osmadvacetileté umělkyni předložili oficiální nabídku. Super Bowl patří mezi nejsledovanější pořady na světě, letošní show během zápasu si v televizi pustilo přes 115 milionů Američanů.
Adele (Grammy 2016).
Adele (Grammy 2016). | Foto: Reuters

Zpěvačka Adele odmítla vystoupit během poločasové show na příštím finále amerického fotbalu, tzv. Super Bowlu. Zprávy, které se v pondělí dopoledne objevovaly v zahraničních médiích, jsou ale podle pořadatelů nepravdivé, umělkyni žádnou oficiální nabídku nikdy nepředložili.

„Ráda bych vám řekla, že nebudu zpívat na Super Bowlu. Není to totiž o muzice, ale o show a já vůbec netancuju. Byli milí, že se mě zeptali, ale odmítla jsem,“ citovala zahraniční média slova Adele, která pronesla během koncertu v Los Angeles.

Zástupci NFL společně se sponzorem poločasové show Pepsi, kterou letos například sledovalo 115 milionů Američanů, ale zprávy o oficiální nabídce Adele vyvracejí.

„NFL a Pepsi jsou velkými fanoušky Adele a je pravda, že jsme mluvili s řadou interpretů ohledně poločasové show Super Bowlu. Nikdy jsme ale nepředložili Adele ani nikomu jinému oficiální nabídku,“ stojí ve společném prohlášen Pepsi a NFL.

Jednapadesátiletý ročník finále amerického fotbalu proběhne začátkem února 2017 na stadionu v Houstonu. 

V minulosti vystoupili během přestávky Super Bowlu Beyoncé, Coldplay, Katy Perry, Madonna, The Who, Bruce Springsteen, Prince nebo U2.

 

Právě se děje

Další zprávy