17 důvodů, kvůli nimž se vyplatí vyrazit na Rock for People

17 důvodů, kvůli nimž se vyplatí vyrazit na Rock for People
MANU CHAO LA VENTURA (3. 7., 20:00, ROCK FOR PEOPLE STAGE). Divoký mix rocku, reggae, punku, ska a zvuků odposlouchaných na cestách. Manu Chaa doplní na Rock for People jeho nová kapela La Ventura: kytarista Madjid, bubeník Philippe a basák Gambeat.
BIFFY CLYRO (3. 7., 22:50, ROCK FOR PEOPLE STAGE). Adrenalin, energie a nadšení z hudby - tak by se ve stručnosti daly shrnout koncerty skotského tria; na albech uhlazený rock, živě pořádný nářez, to je jedna z nejlepších koncertních kapel současnosti.
MADNESS (4. 7., 22:50, ROCK FOR PEOPLE STAGE). Jedna z největších britských legend posledních čtyřiceti let, kapela, která povýšila ska a 2Tone na masově oblíbený styl a jejíž členové jsou považováni za jedny z otců zakladatelů new wave.
TOM ODELL (3. 7., 21:55, STAROPRAMEN STAGE). Blonďatý sympaťák z Anglie, který okouzluje dívky a ženy po celém světě nejen svým zpěvem, ale i bezchybnou hrou na klavír; za vše mluví 20 milionů views na YouTube jeho prvního singlu Another Love.
Foto: Aktuálně.cz
Kultura Kultura
Aktualizováno 30. 6. 2014 10:02
Podívejte se na ukázky z koncertů největších hvězd letošního festivalu Rock for People. Přijede Manu Chao, ale také Biffy Clyro, The Naked and Famous i Tom Odell a z domácí scény také Lucie.

Video - Letošní Rock for People nabídne kombinaci prověřených jmen a nových talentů doporučených evropskými showcasovými přehlídkami.

Headlinery jsou Manu Chao se svou novou kapelou La Ventura a britská legenda Madness. Další zahraniční hvězdou bude Tom Odell, který loni vyprodal pražský Lucerna Music Bar, drsnější rock nabídne skotské trio Biffy Clyro, žánr elektro zastoupí dýdžejské duo Chase & Status, vzpomínkou na rock 90. let bude koncert The Afghan Whigs.

Za tuzemskou hudební scénu přijedou kapela Lucie, Chinaski i Vladimír 518.

Jubilejní dvacátý Rock for People nabídne od 3. do 5. července v hradeckém Festivalparku kombinaci 200 známých jmen i nových talentů doporučených evropskými vyhledávacími přehlídkami.

Aktuálně je v prodeji pátá limitovaná edice vstupenek v počtu 5000 ks za 1650 korun. Po vyprodání edice budou vstupenky za 1750 korun.

Podívejte se na ukázky z koncertů největších hvězd Rock for People 2014.

 

Právě se děje

Další zprávy