Temný rytíř povstal a sklízí neuvěřitelné ovace

Temný rytíř povstal a sklízí neuvěřitelné ovace
"Wow, v tuhle chvíli jsem ztratil řeč, ale řeknu, že Temný rytíř povstal byl vším, čím jsem chtěl, aby byl," prohlašuje kritik s twitterovou přezdívkou @IrishAvengerCBM. "Zrovna jsem se dodíval na projekci Temný rytíř povstal. Nemůžu se dočkat, až to uvidím znovu. A znovu," popsal svůj zážitek @TomMcAuliffe.
Ne všichni byli ovšem natolik potěšeni. Jeffrey Wells ze serveru Hollywood Elsewhere údajně zpovídal tři osoby, které film zhlédly a jedna z nich měla výhrady. Film podle jejího názoru: "není tak podmanivý. Je tam opravdu solidních 115 nebo 120 minut dramatu s akcí, ale Nolan natočil dost otylou věc, která běží dvě hodiny a čtyřicet minut."
Film má každopádně skvěle našlápnuto. Ačkoliv v něm bude zakončen příběh Bruce Waynea/Batmana, který byl v roce 2005 otevřen snímkem Batman začíná, režisér vidí potenciál pro spin-off, a to v postavě Catwoman/Kočičí ženy, kterou ve filmu hraje Anne Hathaway.
"Anne je neuvěřitelně přesná a pečlivá v psychologii postavy. Ona to skutečně vybudovala od základů, je to prostě radost sledovat její výkon. Věci, co dělá na těch podpatcích, se musejí brát vážně. Je to neuvěřitelná postava a jsme nadšeni, že ji vidíme a snad budou lidé chtít vidět víc," říká režisér Nola.
Foto: Warner Bros
Kultura Kultura
13. 7. 2012 23:13

Závěrečný díl nové batmanovské série režiséra Christophera Nolana Temný rytíř povstal dokázal mimořádně zapůsobit na účastníky tiskových projekcí. Podle očitých svědků sklidil film ze strany novinářů ovace ve stoje a jednotlivá vyjádření kritiků jsou až překvapivě pozitivní. Temný rytíř povstal bude mít v USA premiéru 20. července, v Česku o šest dní později.

 

Právě se děje

Další zprávy