Zmutované zombie děti útočí na Froda v nové hororové komedii

mad
1. 6. 2015 10:56
Podívejte se na první trailer k filmu Cooties, který je hororovou komedií. V hlavní roli Elijah Wood coby učitel na základní škole.
Trailer k filmu Cooties

Praha – Herec Elijah Wood je známý pro svou roli Froda Pytlíka v úspěšné fantasy trilogii Pán prstenů. Od té doby se však objevil v několika menších projektech jako krimi komedii Pawn Shop Chronicle (2013) nebo španělském thrilleru Grand Piano (2013).

Hrál i v několika hororech (Maniak, Open Windows) a u žánru zůstává. Tentokrát však půjde o hororovou komedii. První ukázka na film Cooties (lze přeložit jako "breberky") ukazuje Wooda v roli učitele na základní škole. Situace se radikálně změní, když se děti v jídelně nakazí neznámým virem. Promění se ve zmutované zombie a začnou vraždit pedagogický sbor.

Foto: Lionsgate

V dalších rolích uvidíme Alison Pill známou ze seriálu Newsroom, Jacka McBrayera (Mládeži nepřístupno) nebo Jorgého Garciu ze seriálu Ztraceni, kde hrál postavu Huga. Autorem scénáře je Leigh Whanell, který napsal první tři díly série Saw (2004-2006) nebo horory Insidious (2000) a Insidious 2 (2013), a také Ian Brennan, scenárista populárního seriálu Glee.

Film režírovali debutanti Cary Murnion a Jonathan Milott. Americká premiéra filmu proběhne 18. září.

 

Právě se děje

Další zprávy