Wonder Woman si zahraje rychlá a zběsilá Gal Gadot

Kultura Kultura
5. 12. 2013 14:42
Izraelská herečka se objeví po boku Supermana i Batmana.
Gal Gadot.
Gal Gadot. | Foto: Aktuálně.cz

Praha - Wonder Woman si v pokračování komiksové ságy o Supermanovi i Barmanovi najednou zahraje izraelská herečka známá z filmové série Rychle a zběsile, kde si ztvárnila už dvakrát postavu Gisele Harabo v pátém a šestém dílu. 

Ve snímku Zacka Snydera zatím přezdívaném Superman. vs. Batman se tak postaví po bok dvěma ikonickým bojovníkům z komiksového světa - Batmanovi v podání Bena Afflecka a Supermanovi, kterého ztvární Henry Cavill.

Skončily tak spekulace o tom, zda postava Wonder Wonam vůbec bude v příběhu vystupovat i tom, kdo ji bude hrát. Žhavých favoritek bylo víc, nejznámější z nich byla Olga Kurylenko.

Film, který má být pokračování letošního supermanovského restartu Muž z oceli ovšem skýtá dál dostatek otazníků - například titul či konkrétnější příběh.

Foto: Aktuálně.cz

"Wonder Woman je pravděpodobně jednou z nejsilnějších ženských postav všech dob a favoritkou fanoušků univerza DC Comics," řekl režisér Snyder. "Gal je nejen úžasná herečka, ale je i magicky přitažlivá, což z ní činí ideální ženu pro první celovečerní inkarnaci této postavy."

Gal Gadot je mimo jiné i bývalou izraelskou miss a také si zažila kariéru modelky. "Wonder Women! Vzrušující tak, že to ani není možné slovy vyjádřit!!! Jsem tak šťastná :))))!!" tweetla Gadot.

Na úspěchu supermanovsko-batmanovského dobrodružství závisí také osud zbytku comicsových postav, které se měly objevit ve snímku Liga spravedlivých (Justice League).

Muž z oceli 2 by se měl v kinech objevit v červenci 2015.

!! Gal Gadot In The Best Sence Of All Fast & Furious Movies
!! Gal Gadot In The Best Sence Of All Fast & Furious Movies | Video: youtube.com
 

Právě se děje

Další zprávy