Vyhodili mě ze dvou animovaných filmů. Dabing mi nejde, přiznala Sarah Jessica Parkerová

mad
19. 10. 2016 15:19
Herečka, kterou proslavil seriál Sex ve městě, se v rozhlasovém rozhovoru svěřila, že ji vyhodili ze dvou animovaných snímků, v nichž dabovala zvířata. V Mravenci Z ji nahradila Sharon Stoneová.
Premiéra filmu Sex ve městě 2 v New Yorku - Sarah Jessica Parker
Premiéra filmu Sex ve městě 2 v New Yorku - Sarah Jessica Parker | Foto: Reuters

Americká herečka Sarah Jessica Parkerová přiznala v rozhovoru své pracovní neúspěchy při dabingu dvou animovaných filmů, píše server The Entertainment Weekly.

Parkerová získala dvě ceny Emmy, čtyři Zlaté glóby, má vlastní značku bot, ale u animovaných filmů se jí nedaří. V rozhovoru pro rozhlasovou show Davida Sterna přiznala, že ji vyhodili z animovaného snímku Mravenec Z (1998).

Měla dabovat mravence, ale nahradila ji Sharon Stoneová. "Očividně jsem byla špatný mravenec," komentovala herečka. Vzpomínala, že jí tehdy řekli, že se chtějí vydat "jiným směrem". Když zjistila, že ji nahradí Stoneová, řekla si, že se tvůrci vydali "opravdu jiným směrem".

Vyhodili ji také z dabingu animovaného filmu U nás na farmě (2004). Byť herečka věnovala oběma filmům mnoho hodin svého času, nevzpomíná na události ve zlém.

Své neúspěchy v interview shrnula takto: "Neměla jsem žádný úspěch při hraní zvířat. Kromě toho, že jednou jsem hrála v divadle psa."

Herečka, kterou před lety proslavil seriál Sex ve městě, dotočila nový 10dílný seriál Rozvod z produkce HBO, jehož první díl měl v Česku tento měsíc premiéru.

Seriál vypráví o vyhaslém vztahu manželského páru, který hrají Parkerová a  Thomas Haden Church (Hrdina Max, Táta je doma).

 

Právě se děje

Další zprávy