Na erotický brak 365 dní se skoro nedá koukat. Netflix ale ví, co dělá

Mojmír Sedláček Blahoslav Baťa Mojmír Sedláček, Blahoslav Baťa
27. 8. 2022 7:00
Vztah Laury s Massimem vážně ohrozí vzájemná nedůvěra. Neodbytný Nacho se je navíc neustále snaží dostat od sebe, láká streamovací platforma Netflix na polské erotické drama Dalších 365 dní. „Telenovelové přepalování emocí, kde mají různí lidé nepříliš nápaditý sex,“ hodnotí filmový kritik Mojmír Sedláček.
Videorecenze filmu Dalších 365 dní. | Video: Mojmír Sedláček, Blahoslav Baťa

Dalších 365 dní je třetí příběh o trablech této dvojice, který byl natočen podle předlohy kosmetičky Blanky Lipińské. Manželský pár se zde pohádá, pak se dlouho nevidí a nakonec se diví, že se vztah mezi nimi nezlepšuje.

"Člověk by čekal, že to není možné, ale oproti předchozímu dílu je tento ještě ‚prázdnější‘," kritizuje Sedláček počin, který v těchto dnech na českém Netflixu patří k nejsledovanějším.

"Fanoušci soudnosti by očekávali, že tato otřesná trilogie konečně skončí, ale ucajdaný a roztahaný závěr naznačuje, že se natočí pokračování. Nekazí si tím Netflix reputaci?" ptá se Sedláček, který si zároveň odpoví, že ne.

Dlouhodobou strategií platformy podle něj zůstává sázka na šíři nabídky, protože jí chybí bezedná peněženka a chce se udržet jako relevantní hráč na trhu.

 

Právě se děje

Další zprávy