VIDEO Když zůstanu, co bude dál? Ptá se 50 odstínů šedi

jla
14. 11. 2014 13:01
Podívejte se na druhý trailer k chystanému filmu 50 odstínů šedi s Dakotou Johnson a Jamiem Dornanem v hlavních rolích mileneckého páru.
Padesát odstínů šedi.
Padesát odstínů šedi. | Foto: 50 odstínů šedi

Video - Režisérka Sam Taylor-Johnson poslala "mamkám" další trailer k filmu 50 odstínů šedi, v němž prozrazuje jen o chlup více sexuálního tajemství miliardáře Christiana Greye v podání televizního herce Jamieho Dornana než v tom prvním.

Druhý trailer k filmu 50 odstínů šedi
Druhý trailer k filmu 50 odstínů šedi

"Co by se dělo, kdybych zůstala?" ptá se v traileru herečka Dakota Johnson jako studentka literatury Anasatazie Steele svého mužského idolu, charismatického podnikatele, Christiana Greye. Ten ji zavede do místnosti, kde se oddává perverzním sexuálním hrátkm a zasvětí ji do svých pravidel.

Na svět dostaly také oficiální plakáty, na kterých se Dakota Johnson svůdně kouše do rtu přesně tak, jak to má Grey rád. Na druhé verzi plakátu zase Jamie Dornan křečovitě svírá vázanku. Druhý trailer také poprvé předsatvuje titulní píseň filmu s názvem Haunted, kterou nazpívala Beyoncé.

Zda na nadšené čtanářky knižní předlohy opravdu čekají odvážné sexuální scény na pláítně, díky kterým mohou na film mladší 17 let pouze v doprovodu rodičů, bude zřejmě jasné až 12. února 2015, kdy se film dostane do kin.

 

Právě se děje

Další zprávy