VIDEO Western Salvation vede Madse Mikkelsena za pomstou

Kultura Kultura
Aktualizováno 4. 5. 2014 10:39
Temný western Salvation bude mít premiéru mezi Půlnočními filmy v Cannes. Podívejte se na první ukázku.
Podívejte se na ukázku z westernu Salvation s Madsem Mikkelsenem v hlavní roli.

Video - Dánský herec Mads Mikkelsen získává po právu stále větší uznání. Po skvělých hereckých výkonech v kritikou velmi ceněném Honu a diváky milovaným seriálem Hannibal, se nyní objeví ve westernu Salvation.

Vrátí se v něm i do Cannes, odkud si odvezl před dvěma lety za Hon cenu pro nejlepšího herce. Salvation od dánského režiséra Kristiana Levringa se bude promítat v sekci "p§lnočních filmů" společně se snímky The Rover (režie: David Michod) a The Target (režie: Chang).

Mikkelsen hraje přistěhovalce z Dánska, který se chce usadit v 70. letech 19. století na Divokém Západě. Jeho poklidný rodinný život ovšem končí v okamžiku, kdy je brutálně zavražděna jeho manželka i děti. John samozřejmě zatouží po náležitě krvavé odplatě. Když ovšem dojde na spravedlnost a zločinec sejde ze světa rukou ukřivděného, stojí už proti němu vůdce místních gangsterů, mezi něž zabitý patřil. Ve městečku vádne strach z gangu, a tak se John musí začít bránit sám.

Klasické westernové schéma předchází skvělá pověst a obsazení navíc zdobí krásná Eva Green i bývalý geniální fotbalista a dnes herec a režisér Eric Cantona.

 

Právě se děje

Další zprávy