VIDEO Ve druhém Iron Sky si Hitler na Měsíci osedlal T-Rexe

jla
10. 11. 2014 13:14
Hitler buduje armádu z dinosaurů. Podívejte se, jak si osedlal T-Rexe v teaseru k pokračování finského sci-fi Iron Sky.
Z filmu Iron Sky: The Coming Race
Z filmu Iron Sky: The Coming Race | Foto: Iron Sky

Helsinki - Tvůrci finské komedie Iron Sky z roku 2012 plánují pokračování, Iron Sky: The Coming Race. Nejdříve poslali fanouškům scénář k vyjádření. Teď po nich chtějí další peníze. K úspěchu v crowdfundingové kampani jim stále chybí přes 400 tisíc dolarů.

Podívejte se na teaser k filmu Iron Sky: The Coming Race, kde Hitler jezdí na T-Rexovi.
Podívejte se na teaser k filmu Iron Sky: The Coming Race, kde Hitler jezdí na T-Rexovi.

Scénář k filmu je nyní hotový a další peníze půjdou na realizaci. Finský režisér Timo Vuorensula od dětství miluje dinoasury. "Věděl jsem, že ve svém dalším filmu prostě dinosaury potřebuju," říká Vuorensula a listuje si svými dětskými malbami v propagačním videu na IndieGoGo.

A tak v druhém díle Iron Sky jezdí Hitler na tyranosauru Rexovi, pojmenovaném jako Blondi, po nacistickém táboře Agharta ve středu Země. Dvacet let od událostí první Iron Sky, tedy třetí světové války, zničila Zemi nukleární bomba. Jedinými přeživšími jsou právě lidé v Aghartě. Avšak na Zemi hluboko pod pustinou se schovává nebývalý zdroj energie, který může lidstvo zachránit. Nebo taky jednou pro vždy zničit.

"Chceme, aby světovou premiéru pokračování našeho filmu mohl vidět opravdu každý, proto už nyní nabízíme divákům předprodej on-line premiéry," vysvětluje jeden ze svých prosředků pro získávání financí Vuorensula. Ti, kteří chtějí přispět k výrobě filmu si mohou zakoupit nejen on-line premiéru ale i trička, storyboardy či exkluzivní přístup k videím z natáčení a dalšímu obsahu.

Pokud vše půjde tak, jak má a producent Tero Kaukomaa dá dohromady potřebných 10 milionů dolarů, k čemuž chybí poslední půl milion, dočká se Iron Sky: The Coming Race světové premiéry v roce 2016.

 

Právě se děje

Další zprávy