VIDEO Transformers přicházejí zničit lidstvo. Počtvrté

Kultura Kultura
15. 5. 2014 15:26
Podívejte se na nejnovější trailer k akční podívané Transformers: Zánik.
Podívejte se na ukázku z filmu Transformers: Zánik.

Video - "To není válka... to je zánik lidstva!" Podívejte se na nový trailer k nejnovějšímu dílu populární akční série Transformers. Shiu LaBeoufa nahradil Mark Wahlberg, vrátil se Optimus.

Vracejí se samozřejmě Deceptikoni i Autoboti a děj začíná čtyři roky po skončení posledního dílu. A nepůjde opět o nic menšího, než je záchrana planety.

V novém traileru je samozřejmě spousta akce a záběrů pokrývajících celý děj filmu. Vypadá to, že i tentokrát se režisér Michael Bay vyžívá v opulentní akční podívané, která má překonat předešlé díly.

I čtvrtí Transformeři vycházejí ze scénáře Ehrena Krugera, který kromě oživlých robotů poslal na plátno i Kletbu bratří Grimmů a spolupracoval i na remaku kultovního hororu Kruh.

Foto: Cinemart

Čtvrtý díl Transformerů s podtitulem Zánik je přímým pokračováním série. S obměnou obsazení se ale změnili hlavní hrdinové. Místo zápolení mladého Sama Witwickyho je hybatelem děje automechanik Cadea (Mark Wahlberg), který žije sám s dospívající dcerou (Nicola Peltz) na farmě v Texasu, kde se snaží opravovat nepojízdné vraky a po opravě je prodávat. Jeho život se změní ve chvíli, kdy se z hromady šrotu, kterou si přiveze do dílny, vyklube Transformer.

Od tragických událostí, které na konci třetího dílu zničily půl Chicaga, uplynuly dva roky a tito tvorové jsou od té doby na černé listině. Cade a jeho dcera se na ní díky nečekanému nálezu objeví také.

V českých kinech se film Transformers: Zánik objeví 26. června.

 

Právě se děje

Další zprávy