VIDEO Stuart, Kevin a Bob. Žlutí Mimoni se vydávají do světa

jla
6. 11. 2014 13:32
Další pokračování filmu Já, padouch vsadilo na popularitu Mimoňů. Vynechalo lidské postavy a vydalo se do doby 42 let před Gruem. Podívejte se na první trailer.
Bob, Stuart a Kevin na cestě z Antarktidy do New Yorku.
Bob, Stuart a Kevin na cestě z Antarktidy do New Yorku. | Foto: Illumination

Los Angeles - Žluté pokračování filmu Já, padouch se po sérií několika krátkých gagů dostane na plátna kin v celovečerní stopáži. Studia Universal Pictures a Illumnitaion Entertaiment se rozhodla vytěžit z mánie kolem naivních žlutých bytostí co nejvíce.

Popularita Mimoňů totiž předčila úplně všechno ostatní, co se ve filmu Já, padouch kdy objevilo. V hračkástvích nekoupíte takřka nic s vyobrazeným hlavním hrdinou padouchem Gruem nebo snad jeho protivníkem Vectorem. Studia tak sází víceméně na jistotu.

Podívejte se na první trailer k celovečernímu filmu o Mimoních.
Podívejte se na první trailer k celovečernímu filmu o Mimoních.

První trailer k chystanému filmu o Mimoních začíná pěkně od začátku. Mimoni tu totiž byli od samotného vzniku planety Země. První komu se rozhodli sloužit nebyl nikdo jiný než obavaný Tyranosaurus Rex, po něm následovala řada dalších od egyptských faraónů až po Drákulu.

O záchranu z kruté doby bezvládí, kdy se celý Mimoňský klan utápí v hluboké depresi na Antarktidě, se pokusí nejuvědomělějši Mimoň Kevin. V doprovodu hladového Stuarta a bojácného Boba se vydává do New Yorku hledat toho vůbec prvního opravdového padoucha, madam Scarlet Overkill. 

Své hlasy hlavním hrdinům propůjčili Sandra Bullock, Michael Keaton, Steve Coogan, Jon Hamm a Allison Janney.

Film plný infaltilních vtipů, podivného žvatlání a banánů dorazí do kin v létě 2015.

 

Právě se děje

Další zprávy