VIDEO Sean Penn je jako bývalý zabiják Mužem na odstřel

Kultura Kultura
25. 2. 2015 12:49
Podívejte se na ukázku z filmu Gunman: Muž na odstřel s Seanem Pennem v hlavní roli. Režisérem je Pierre Morel, který natočil akcí nabitý snímek 96 hodin.
Sean Penn v hlavní roli snímku Gunman: Muž na odstřel.
Sean Penn v hlavní roli snímku Gunman: Muž na odstřel. | Foto: Open Road Film

Praha – Herec Sean Penn o sobě dal naposledy vědět na předávání Oscarů, kdy vyhlašoval cenu v kategorii Nejlepší film a pronesl humornou poznámku směrem k režisérovi Alejandru G. Iñárrituovi. Do kin nyní míří film, v němž má Penn hlavní roli.

V akční krimi Gunman: Muž na odstřel americký herec ztvárnil bývalého zabijáka Jima Terriera, kterému jde o život. Chce nechat minulost za sebou a usadit se, ovšem tajné služby ho nenechají v klidu. Začne ho pronásledovat Felix (Javier Bardem) a kromě toho musí očistit své jméno, které bylo zcela zdiskreditováno.

Podívejte se na ukázku z filmu Gunman: Muž na odstřel
Podívejte se na ukázku z filmu Gunman: Muž na odstřel

Druhý trailer k filmu, který má pouze minutu, nabízí výbuchy, ale i vypjaté dialogy a typickou hru s unesenou blízkou osobou. Na několik vteřin se objeví Idris Elba, ale jinak ukázka patří zachmuřenému Pennovi.

Režisérem filmu je Francouz Pierre Morel, který za sebou má zdařilý akční film 96 hodin s Liamem Neesonem coby elitním špiónem. Uvidíme, zda se mu podaří zopakovat úspěch, nebo se kvalitativně spíše přikloní ke svému poslednímu filmu Bez soucitu (2010), který sklidil negativní ohlasy.

Gunman: Muž na odstřel dorazí do českých kin 19. března.

 

Právě se děje

Další zprávy