VIDEO Robin Williams se vrací do kin ve vánoční komedii

Kultura Kultura
Aktualizováno 14. 10. 2014 23:05
Podívejte se na ukázku z filmu A Merry Friggin' Christmas, kde v hlavní roli uvidíte nedávno zesnulého Robina Williamse.
Foto: Reuters

Praha – Naposledy jsme amerického herce a komika Robina Williamse mohli v českých kinech vidět ve filmu Komorník režiséra Lee Danielse. Film o komorníkovi, který obsluhoval sedm prezidentů, vstoupil do našich kin v listopadu loňského roku. Williams si v dramatu zahrál prezidenta Dwighta D. Eisenhowera.

Upoutávka k filmu A Merry Friggin' Christmas
Upoutávka k filmu A Merry Friggin' Christmas

Než herec letos v srpnu zemřel, stihl dotočit několik filmů. Jedním z nich je rodinná komedie A Merry Friggin' Christmas, což by se dalo přeložit jako „Zatraceně veselé Vánoce“. Film vypráví o Boydovi (Joel McHale ze seriálu Zpátky do školy) a jeho rodině, kteří jsou nuceni s excentrickým otcem Mitchem (R. Williams) obnovit vztahy.

Trailer naznačuje, že půjde o nenáročnou komedii zasazenou do doby adventu. Otec se synem totiž musí zvládnout osmihodinovou jízdu autem včas, aby stihli dopravit chybějící dárky pod stromeček.

Film režíruje debutant Phil Johnston, který napsal scénář k animovanému snímku Raubíř Ralf (2012).

Odchod hereckého velikána

Americký oscarový herec Robin Williams byl v pondělí 11. srpna  nalezen mrtev ve svém domě v severní Kalifornii. Pravděpodobně se oběsil, což později potvrdila i pitva.

Třiašedesátiletý umělec v poslední době bojoval s návykovými látkami a vážnými depresemi.

Oblíbený komik získal v roce 1997 Oscara za roli psychiatra v psychologickém dramatu Dobrý Will Hunting.

 

Právě se děje

Další zprávy