VIDEO Riziko, oběti a následky čekají na Fantastickou čtyřku

Kultura Kultura
28. 1. 2015 14:13
Podívejte se na první trailer k dalšímu marvelovskému trháku o čtyřech superhrdinech.
Fantastická čtyřka.
Fantastická čtyřka. | Foto: Marvel

Video – Čtveřice mladých outsiderů se vydává teleportem do alternativní a nebezpečné dimenze, kde jejich těla získají nadpřirozené schopnosti. Po návratu na Zemi se musí vyrovnat s radikální změnou ve svých životech, naučit se spolupracovat a především svoji planetu zachránit před dávným přítelem.

Reed Richards (Miles Teller) dokáže své tělo vytvarovat do nelidských rozměrů, Ben Grimm (Jamie Bell) se podobá masivní skále, jako jediný se nedokázal se svou proměnou vyrovnat a neustále se lituje. Susan Storm (Kate Mara) se dokáže pomocí ohybů světla stát neviditelnou a její bratr (Michael B. Jordan) bravurně ovládá oheň.

Podívejte se na trailer k marvelovskému filmu Fantastická čtyřka.
Podívejte se na trailer k marvelovskému filmu Fantastická čtyřka.

V režii mladičkého Joshe Tranka, který teprve před dvěma lety debutoval filmem Kronika, se Fantastická čtyřka vrací na úplný začátek, kdy se hrdinové teprve se svými schopnostmi seznamují a snaží se je správně využívat.

„Jsem nadšený z příběhů, kdy se musíte vyrovnat s nedobrovolnou proměnou svého těla. Chci to celé posunout více do sci-fi žánru, je pro mě hodně důležitý konečný vzhled filmu, který musí v divácích vyvolávat vzpomínky a další asociace,“ řekl Josh Trank v rozhovoru pro portál Collider.

Hudbu k filmu napsal Philip Glass (Zápisky o skandálu, Iluzionista) spolu s Marcem Beltramem (Snowpiercer, Světová válka Z).

Do českých kin se Fantastická čtyřka od Marvelu dostane v srpnu 2015.

 

Právě se děje

Další zprávy