VIDEO Guillermo del Toro se vrací s děsem v Crimson Peak

Kultura Kultura
17. 2. 2015 16:07
Podívejte se na první ukázku z filmu Crimson Peak známého mexického režiséra Del Tora, který do hlavních rolí obsadil Jessicu Chastain, Miu Wasikowskou a Toma Hiddlestona.
Mia Wasikowska ve filmu Crimson Peak.
Mia Wasikowska ve filmu Crimson Peak. | Foto: Universal pictures

Praha – Mexický režisér Guillermo del Toro je v Hollywoodu již dobře známý několik let. Jeho nezaměnitelný vizuální styl je opět patrný v novém filmu Crimson Peak, k němuž můžete zhlédnout první trailer.

Podívejte se na první ukázku z filmu Crimson Peak
Podívejte se na první ukázku z filmu Crimson Peak

Horor vypráví o mladé nevěstě Edith Cushing (Mia Wasikowska), která se nastěhuje je svému manželovi Thomasu Sharpovi (Tom Hiddleston) žijícímu ve velkém domě s jeho sestrou Lucille (Jessica Chastain). Brzy se však objevují různé nadpřirozené jevy a temné bytosti začnou nahánět Edith. Trailer navozuje děsivou atmosféru hrůzy a strachu. Honosí se také sdělením, že se jedná o Del Torův vrcholný majstrštyk.

Režisér naposledy natočil sci-fi Pacific Rim - Útok na Zemi, který však při rozpočtu 190 milionů zaostal za očekáváními. V USA utržil pouze 101 milionů dolarů a ani kritici se příliš neradovali ani nad příběhem obřích robotických příšer. Poté del Toro napsal scénář k pilotní epizodě seriálu The Strain (2014) o upírské nákaze, která se rychle šíří mezi lidi. Seriál obdržel vesměs pozitivní hodnocení a nyní se natáčí druhá série.

Jak dopadne Crimson Peak, se dozvíme 15. října 2015, kdy přijde do českých kin.

 

Právě se děje

Další zprávy