VIDEO Druzí Avengers jdou cestou beznaděje a zmaru

Kultura Kultura
24. 10. 2014 8:40
Tvůrci filmu Avengers: Age of Ultron zveřejnili první trailer o týden dříve. Podívejte se, co čeká diváky druhého superfilmu.
Avengers: Age of Ultron
Avengers: Age of Ultron | Foto: Marvel

Praha – Jednu z nejočekávanějších upoutávek k filmu Avengers: Age of Ultron mělo studio vypustit 29. října, a to na stanici ABC u vysílání nového dílu seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. Trailer však unikl na internet o týden dřív, a tak se studio rozhodlo video oficiálně uveřejnit již teď.

136sekundový trailer je velkolepou podívanou plnou triků a destrukce, ale je z něj cítit až nečekaně depresivní atmosféra zmaru a beznaděje. Film režíruje stejně jako jedničku Joss Whedon. Opět uvidíme Thora (Chris Hemsworth), Iron Mana (Robert Downey Jr.), Hulka (Mark Ruffalo), Kapitána Ameriku (Chris Evans), Černou vdovu (Scarlett Johansson), Hawkeyho (Jeremy Renner), Nicka Furyho (Samuel L. Jackson). Mezi nové postavy patří Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), Ultron (James Spader) nebo Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson).

Podívejte se na první trailer filmu Avengers: Age of Ultron trailer.
Podívejte se na první trailer filmu Avengers: Age of Ultron trailer.

Autorem scénáře, který vychází z komiksové předlohy Stana Leeho a Jacka Kirbyho, je režisér Joss Whedon. Dvojka bude vyprávět o boji týmu Avengers proti Ultronovi, nebezpečné umělé inteligencí, která chce vyhladit lidstvo.

První díl utržil při rozpočtu 220 milionů dolarů rekordní jednu miliardu a 518 milionů dolarů celosvětově. Česká premiéra dvojky se odehraje 30. dubna 2015, a to ve verzích 2D a IMAX 3D.

 

Právě se děje

Další zprávy