VIDEO Poslední díl Hunger Games předznamenává nový trailer. Jennifer Lawrence vyzývá k boji

jaz
7. 10. 2015 13:00
Sci-fi thriller Hladové hry se blíží ke svému konci. 2. část posledního dílu se v kinech objeví koncem listopadu a fanouškům slibuje nejen hlavní hvězdu Jennifer Lawrence v roli neohrožené Katniss Everdeen, ale i akční scény a zkázu Kapitolu. Menší ochutnávkou je pro nedočkavce více jak dvouminutový trailer, ze kterého je jasné, o čem ve filmu půjde.
Foto: Lionsgate

Praha – V polovině týdne zveřejnili tvůrci ságy Hunger Games zřejmě poslední trailer k očekávané závěrečné části s názvem Síla vzdoru 2. část (v originále Mockingjay). Podle videa by mělo jít o boj, s jakým se dosud hlavní hrdinka Katniss Everdeen v podání Jennifer Lawrence ještě v aréně nesetkala. Informoval o tom server Mashable.

Poslední díl diváky zavede opět do postapokalyptické doby, kdy je ve válce 13. kraj s vládnoucím Kapitolem. Dost už bylo pro hlavní aktéry filmu zabíjení, proto se připravují na poslední bitvu, která by tomu měla učinit přítrž. Katniss tak hodlá zamířit přímo za původcem všeho zla, prezidentem Snowem a za vše se mu pomstít.

Trailer k poslednímu dílu Hunger Games
Trailer k poslednímu dílu Hunger Games | Video: YouTube

2,5 minutové video začíná dojemnou scénou Katniss v objetí s její sestrou Prim. Zbytek traileru už ale dává vědět, že půjde o něco úplně jiného. Celý trailer doprovází monolog rozhněvané Katnis, ve kterém vyzývá své souputníky k boji.

"Všichni máme jednoho nepřítele, a tím je prezident Snow. On škodí všemu a všem," říká Katniss. "Přestaňme pro něj zabíjet. Dnes večer, obraťte své zbraně proti Kapitolu. Obraťte své zbraně proti Snowovi."

Režie se i tentokrát ujal Francis Lawrence a opět se objeví herecké hvězdy jako je Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Philip Seymour Hoffman, Woody Harrelson nebo filmový záporák Donald Sutherland. Poslední díl dobrodružné ságy má premiéru 20. listopadu.

 

Právě se děje

Další zprávy