VIDEO Nolan vyšle v Interstellaru astronauty do černé díry

Kultura Kultura
17. 5. 2014 15:57
Podívejte se na první celistvější ukázku z očekávané sci-fi tvůrce batmanovské trilogie Christophera Nolana. Matthew McConaghey povede misi za záchranu lidstva napříč galaxiemi i časem. Co opouští?
Podívejte se na první ukázku z filmu Christophera Nolana Interstellar.

Video - Sci-fi Interstellar od jednoho z nejvýraznějších tvůrců současného Hollywoodu Christophera Nolana dostává zřetelnější kontury v prvním celistvějším traileru.

Tajuplný blockbuster tvůrce batmanovské trilogie i kultovníh Počátku nebude zkoumat nic menšího než je smysl života. Oscarový herec Matthew McConaughey se jako astronaut vydá na mezigalaktickou misi napříč časem. Má proletět černou dírou, aby zachránil svět před hladomorem.

Interstellar Official Teaser Trailer #1 (2014)
Interstellar Official Teaser Trailer #1 (2014)

Příliš podrobností zatím nenabízí ani první plnohodnotný trailer. Podrobnosti o poslání mise zůstávají stále nejasné, zdá se ale, že se astronauti mají poohlédnout po novém místě, které by mohlo uživit celé lidstvo.

Z traileru i teaseru je ale zřejmé, že se Nolanovi fanoušci můžou těšit na ponuré barvy i hudbu Hanse Zimmera. Už z dřívějška je pak zřejmé, že McConaugheyho na doprovodí Jessica Chastain, Anne Hathaway a samozřejmě dvorní Nolanův herec Michael Caine.

Co přesně Nolan zamýšlí se dozvíme 6. listopadu, nyní se nechme okouzlit prvními záběry traileru převážně z pozemské "motivační" části filmu.

 

Právě se děje

Další zprávy