VIDEO Najde Nolanův tajuplný Interstellar smysl života?

Kultura Kultura
14. 12. 2013 21:36
Podívejte se na první upoutávku sci-fi od autora Temných rytířů a Inception
Christopher Nolan
Christopher Nolan | Foto: Aktuálně.cz

Video - Málokterá dvě slova dnes znamenají pro filmové fanoušky tolik co "Christopher Nolan". Režisér trilogie o Temném rytíři, Inception nebo kultovního Mementa proto může svůj další projekt chystat, aniž by musel někoho lákat klasickými upoutávkami.

První teaser na jeho tajuplnou sci-fi Interstellar proto nepřekvapivě navozuje atmosféru především archivními záběry a tajuplnou narací. O čem to vlastně bude? Tomu nejsme o nic blíž než před uveřejnění upoutávky. Na druhou stranu je Nolan přece jen nápaditější, než byl třeba u svých Batmanů - tenkrát si napoprvé vždy vystačil se stylizovaným logem.

Již z dřívějška víme, že se bude cestovat na obrovské kosmické vzdálenosti za smyslem života. Bude u toho Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway a samozřejmě dvorní Nolanův herec Michael Caine. Další šanci zazářit dostane i smolař Casey Affleck (bratr slavného Bena), kterému se stále nedaří prorazit do první ligy.

Co přesně si pro nás Nolan připravil, se dozvíme takřka přesně za rok, 6 listopadu 2014, do té doby se ovšem objeví další náznaky.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy