VIDEO Může být Ben Affleck vrah? U Davida Finchera ano

16. 4. 2014 14:46
Podívejte se na první ukázku z očekávaného thrilleru tvůrce Klubu rváčů či The Social Network. Film Zmizelá se dostane do českých kin letos na podzim.
Podívejte se na ukázku z nového filmu Davida Finchera Zmizelá.

Video - Očekávaný thriller Zmizelá (Gone Girl) režiséra Davida Finchera podle bestselleru Gillian Flynn zveřejnil první ukázku.

V hlavní roli se objeví Ben Affleck jako Nick Dunne, jehož manželka Amy (Rosamund Pike) zmizí v den pátého výročí svatby. A z její vraždy je obviněn právě Dunne. Nepomáhá žádná obhajoba, protože Amyini přítelé a její záznamy v deníku nasvědčují opaku. Zdá se, že jejich vztah procházel většími turbulencemi než prožívají postavy Hry o trůny.

Ukázka slibuje typický Fincherův thriller pro dospělé se spoustou neočekávaných zvratů při hledání pravdy. Fincher s Flynn rovněž zpracovali alternativní závěr, takže i čtenáři knihy budou v napětí až do samého závěru.

Trailer je z velké části bez dialogů a zní v něm píseň She (Ona) v podání Elvise Costella. Hudbu bude mít na starosti frontman Nine Inch Nails Trent Reznor, který má Oscara za Fincherův film The Social Network.

David Fincher.
David Fincher. | Foto: Profimedia.cz

David Fincher má nyní v Hollywoodu pověst jednoho z nejlepších tvůrců thrillerů, což měl příležitost dokázat už v Klubu rváčů i snímcích Sedm či Zodiac. Poněkud vlažně byla přijata jen adaptace prvního dílu trilogie Milénium od Stiega Larssona s titulem Muži, kteří nenávidí ženy.

Davida Finchera nicméně nejvíc proslavil jeho životopis zakladatele Facbooku Marka Zuckerberga The Social Network. Je tak s podivem, že poslední zvěsti hovoří o tom, že vzdal přípravu podobného námětu - biografie Stevea Jobse, zakladatele Applu.

Fincher nyní pracuje také jako producent úspěšného seriálu House of Cards společnosti Netflix.

Do českých kin se Zmizelá dostane 9. října, světovou premiéru bude mít o šest dnů dříve.

 

Právě se děje

Další zprávy