VIDEO Ant-Man zachraňuje Zemi s pomocí Michaela Douglase

Kultura Kultura
8. 1. 2015 8:26
Podívejte se na první ukázku z marvelovského Ant-Mana, který do českých kin dorazí letos v létě.
Ant-Manův oblek
Ant-Manův oblek | Foto: marvel.com

Praha – Očekávaný film Ant-Man podle komiksové předlohy vydavatelství Marvel má svůj první teaser. V titulní roli uvidíme Paula Rudda, kterého známe z filmu Apokalypsa v Hollywoodu (2014) nebo nezávislé komedie Prince Avalanche (2014).

Ant-Man vypráví o zloději Scottu Langovi, který získá schopnost se zmenšovat a zároveň znásobit své síly. Vynálezcem technologie je doktor Hank Pym (Michael Douglas), který Scotta mentoruje a chce, aby mu pomohl ochránit tajemství stojící za Ant-Manovým oblekem před blížícími se hrozbami. Společně musí provést komplikovanou loupež, která zachrání svět.

Podívejte se na první ukázku z Ant-Mana
Podívejte se na první ukázku z Ant-Mana

Film režíruje Peyton Reed (Yes Man!), který byl obsazen teprve začátkem června 2014. Původně projekt vyvíjel britský tvůrce Edgar Wright (U konce světa), který o film usiloval dlouhou dobu a připravoval jej i scenáristicky už od roku 2006. Kvůli tvůrčím neshodám ale od režie v druhé polovině letošního května odstoupil.

Trailer tvoří voice-over promluva Pyma, který nabízí Scottovi šanci vykoupit své předchozí špatné činy a stát se hrdinou. Mezitím sledujeme různé prostřihy z Ant-Manovy minulosti, seznamování s doktorovým objevem. V závěru vidíme několik akčních scén, a to například když hrdina uhýbá kulkám nebo letí ve zmenšené podobě na mouše.

Česká premiéra se odehraje 16. července 2015.

 

Právě se děje

Další zprávy