VIDEO Karel Roden fotí krásně nahé ženy. Jako Jan Saudek

Kultura Kultura
11. 11. 2014 8:53
Podívejte se na první ukázku z českého filmu Fotograf. V hlavní roli Karel Roden.
Karel Roden jako Jan Saudek.
Karel Roden jako Jan Saudek. | Foto: Bioscop

Praha – Do českých kin míří drama Fotograf, které je inspirováno životem světoznámého fotografa Jana Saudka. Režisérkou je Irena Pavlásková, která natočila filmy jako např. Bestiář (2007) nebo Zemský ráj to napohled (2009).

Hlavní roli ztvárnil Karel Roden, který se objeví ve zcela nové herecké poloze coby excentrický milovník žen. Hlavní ženskou roli získala Marie Málková, kterou diváci znají z filmu Donšajni (2013) nebo seriálu Comeback.

Podívejte se na ukázku z filmu Fotograf, který o Janu Saudkovi natočila Irena Pavlásková.
2:26
Podívejte se na ukázku z filmu Fotograf, který o Janu Saudkovi natočila Irena Pavlásková. | Video: Bioscop

„Příběh je okořeněn humorem, neboť náš hrdina je smyslem pro humor vrchovatě obdařen. Film poodkrývá tajemství Janovy tvorby, ponořuje se do bizarního a sugestivního světa žen, které ho obklopují,“ říká režisérka Irena Pavlásková o snímku, na jehož scénáři se podílela s Janem Saudkem.

Oficiální synopse slibuje „Exempláře všech těchto ženských typů jsou pikantním kořením mimořádného filmu, který je příjemně hořkou komedií s erotickými prvky.“ Dvouapůlminutový trailer potvrzuje, že erotika diváky rozhodně čeká. Uvidíme, zda Rodenovi role typově sedne. Ve vedlejších rolích uvidíme Jenovéfu Bokovou, Zuzanu Vejvodovou nebo Vilmu Cibulkovou.

Fotograf vstoupí do kin 8. ledna 2015.

 

Právě se děje

Další zprávy