VIDEO Jude Law na moři hledá ztracený poklad nacistů

Kultura Kultura
4. 10. 2014 7:26
Podívejte se na první trailer k dobrodružnému filmu Black Sea, ve kterém Jude Law hledá skrytý podmořský poklad.
Jude Law ve filmu Black Sea.
Jude Law ve filmu Black Sea. | Foto: Focus Features

Praha – Britského herce Juda Lawa jsme naposledy viděli ve filmu Grandhotel Budapešť režiséra Wese Andersona, který měl premiéru letos v březnu. Distribuční společnost Focus Features nyní zveřejnila první k trailer k novému dramatu Black Sea, kde má Law hlavní roli.

Dobrodružný snímek režíruje Kevin MacDonald, který natočil například oceňované drama Poslední skotský král (2006) nebo historický snímek Orel Deváté legie (2011) s Channingem Tatumem v hlavní roli. Scenáristou filmu je Dennis Kelly, jenž napsal scénář k mysterióznímu sci-fi seriálu Utopia.

Podívejte se na první ukázku z filmu Black Sea.
Podívejte se na první ukázku z filmu Black Sea.

Black Sea bude vyprávět o kapitánovi ponorky, který dá dohromady skupinu odpadlíků, kteří jsou ochotni hledat ztracený podmořský poklad z nacistické plavidla. Chamtivost a uzavřené prostory však brzy začnou ovlivňovat celou posádku a zpět k břehu se rozhodně nedostane každý, jak napovídá temný a akčně laděný trailer.

Ve vedlejších rolích se objeví seriálová herečka Jodie Whittaker, Scoot McNairy (Frank), Ben Mandelsohn (Temný rytíř povstal) nebo Karl Davies (Hra o trůny). Světová premiéra se odehraje 23. ledna 2015, česká zatím nebyla stanovena.

 

Právě se děje

Další zprávy